Dell U4924DW 49 5120X1440 60Hz 5ms HDMI Dp Type-C Curved IPS Monitör (U4924DW)

0,00
Marka : Dell
Fiyat : ₺52.024,97(KDV Dahil)
Barkod : 0884116442394

Sepette %1 Havale İndirimi

Dell U4924DW 49 5120x1440 60Hz 5ms HDMI DP Type-C Curved IPS Monitör

Üretkenlikte boşluk yaşamayın

Bir veya iki ekran:Olağanüstü renk ve kontrastla tamamlanan iki adet 27" QHD bölme özelliğiyle sorunsuz, çok ekranlı üretkenlik elde edin.

Canlı tonlar, keskin kontrast

IPS Siyah panel teknolojisi:Geniş bir izleme açısı boyunca olağanüstü kontrast (2000:1) sağlayan IPS Siyah panel teknolojisine sahip dünyanın ilk 49 inç WQHD+ monitörüyle daha derin siyahların keyfini çıkarın . %100 sRGB, %100 REC.709, %98 DCI-P3 ve %98 Ekran P3 renk kapsamı ile donatılmıştır.

Kavisli ekran:Görüş alanını iyileştiren ve yansımayı ve göz yorgunluğunu azaltan kavisli bir ekranla rahatça çalışın.

Gelişmiş göz konforu:ComfortView Plus, renkten ödün vermeden potansiyel olarak zararlı mavi ışık emisyonlarını azaltan, her zaman açık, yerleşik, düşük mavi ışıklı bir ekrandır.

Üretkenliğinize güç katın

İş akışınızı kolaylaştırın:Tek kablolu USB-C, 90 W'a kadar güç sağlarken veri ve video sinyallerini iletir.

Hızlı ve istikrarlı bağlantı:PXE önyükleme, Mac Adresi geçiş ve Wake on LAN özellikleriyle RJ45 tarafından sağlanan 2,5 GbE'ye kadar elde edin. RJ45 kilitleme özelliği, çift bilgisayar girişinden çalışmaya devam ederken kablolu Ethernet'i seçilen bir bilgisayara kilitleme esnekliği sağlar.

Bağlanın:10Gbps'ye kadar hız sağlayan USB-A ve USB-C Gen2 aşağı akış hızlı erişim bağlantı noktalarına ve DP1.4, HDMI ve USB-C yukarı akış bağlantı noktalarına çok çeşitli cihazlar bağlanabilir.

Başlamak kolaydır

Hızlı bağlantı:Kullanışlı bir şekilde yerleştirilmiş USB-C (15 W'a kadar güç) ve USB-A bağlantı noktaları, harici aygıtların takılmasını kolaylaştırır ve yerleşik çift 9 W hoparlör, sizi zahmetten tamamen kurtarır.

Hemen projenize dalın:Yerleşik güç eşitleme özelliği uyanır ve dizüstü bilgisayarınızı açar.

iki güç

Dahili Çoklu Akış Aktarımı (iMST): Ekranınızı tam ekranda görüntüleyin veya iMST ile 2 x 27 inç QHD bölümlere ayırın. Harici yazılım veya DisplayPort ayırıcı gerekmez.

Daha iyi çoklu görev:İki PC kaynağına bağlanın ve Otomatik KVM (klavye, video, fare) kontrolleri sorunsuz bir şekilde ikinci bağlı PC'ye geçirecektir. Her iki PC'yi de tek bir klavye ve fare ile kontrol etmek için KVM özelliğini kullanın. KVM sihirbazı kurulumu kolaylaştırır.

Konfor için ayarla

Eğerek, döndürerek ve monitörünüzün yüksekliğini size en uygun olacak şekilde ayarlayarak gün boyu rahatça çalışın.

Eğerek, döndürerek ve monitörünüzün yüksekliğini size en uygun olacak şekilde ayarlayarak gün boyu rahatça çalışın.

Modern sezgisel kullanıcı arabirimi: Kullanım kolaylığı ve Menü başlatıcı ile özelliklerin kişiselleştirilmesi için yeni modern kullanıcı arabirimi.

Her düzeyde üretken:Kolay Düzenleme, 49 önceden ayarlanmış pencere bölümü ve beş adede kadar pencereyi kişiselleştirme yeteneği ile birden çok uygulamayı bir veya daha fazla ekranda kolayca döşemenize olanak tanıyarak size gelişmiş çoklu görev becerileri sağlar.

Güncel kalın:Monitör üretici yazılımı ve yazılımıyla ilgili yeni güncellemeler için istediğiniz zaman otomatik bildirim alın.

Ekran önü deneyimini opximize edin: Monitörünüzün renk ön ayarını ve desteklenen ICC profilini eşleştirerek monitörünüzden tek tip renk deneyimi elde edin.

Aksesuarların kolay kurulumu ve paylaşımı:USB KVM sihirbazı ile birden çok bilgisayar arasında kolayca paylaşılacak tek bir klavye ve fare kurun . Hızlı erişim menüsü veya kısayol tuşu, PC'ler arasında kolay ve hızlı geçiş sağlar.

Kolay dağıtım:DDM, kolay BT entegrasyonu ve varlık yönetimiyle dağıtım için SCCM / InTune ve Komut Satırı Arayüzü komut dosyaları gibi yönetim araçlarıyla uyumludur.

Yeşil düşünme. Bugün ve yarın için.

Çevre standartları:Bu monitör tasarımında %85 PCR (Tüketici Sonrası Geri Dönüştürülebilir) plastik, %90 geri dönüştürülmüş alüminyum kullanır ve EnergyStar ® ve TCO Certified Edge gibi en son çevre standartlarını karşılar ve EPEAT ® Gold tescillidir.

Çevreye duyarlı paketleme:Çevre düşünülerek tasarlanan Dell ticari monitörler, %90 oranında geri dönüştürülebilir karton ambalajlarda gelir.

Enerji tasarrufu:Kullanılmadığında monitörünüzü karartan veya uyku moduna geçiren bir özellik olan PowerNap ile enerji tasarrufu yapın.

Gelişmiş sürdürülebilirlik:Dell Technologies, ürün yaşam döngüsü boyunca çevresel etkiyi azaltmaya kararlıdır.

Bağlantı Seçenekleri

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

  • 1. Güvenlik kilidi yuvası (Kensington Security Slot™ tabanlı)
  • 2. Güç konektörü
  • 3. 2x HDMI
  • 4. DisplayPort
  • 5. USB Type-C yukarı akış bağlantı noktası (Video + Veri). Display Port 1.4 ile alternatif mod, 90 W'a kadar Güç Dağıtımı
  • 6. Ses çıkış bağlantı noktası
  • 7. USB Type-C yukarı akış bağlantı noktası (yalnızca veri, SuperSpeed USB 10 Gbps, USB 3.2 Gen 2)
  • 8. 4 adet USB Type-A aşağı akış bağlantı noktası (SuperSpeed USB 10 Gbps, USB 3.2 Gen 2)
  • 9. RJ45 konektörü
  • 10. Stand kilidi
  • 11. 2x USB Type-C aşağı akış bağlantı noktası (SuperSpeed USB 10 Gbps, USB 3.2 Gen 2)
  • 12. Güç şarjlı USB Type-A aşağı akış bağlantı noktası (SuperSpeed USB 10Gbps, USB 3.2 Gen 2)
  • 13. Hoparlörler

Kablolar Dahil

  • 1. Güç kablosu
  • 2. DisplayPort kablosu - 1,8 m
  • 3. USB Type-A - USB Type-C Gen 2 kablosu - 1,0 m
  • 4. USB Type-C kablosu - 1,0 m
  • 5. HDMI kablosu - 1,8 m
Çözünürlük
5120 X 1440
Dahili Hoparlör
Var
Display Port
Var
Dokunmatik Ekran
Yok
D-Sub (VGA)
Yok
HDCP
Yok
HDMI
Var
HDR
Yok
Kamera
Yok
Kavisli Yüzey
Var
Kullanım Amacı
Genel Kullanım
Panel Tipi
IPS
Renk
Gri
Sync Teknolojisi
Yok
Tepki Süresi
5 ms
Yenileme Hızı (Hz)
60 Hz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR