Dell Ultrasharp U2422HE 23.8'' 60Hz 8ms (Hdmı+Display+Type-C+Ethernet) Fhd IPS Monitör U2422HE (U2422HE)

0,00
Marka : Dell
Fiyat : ₺10.650,78(KDV Dahil)
Barkod : 5397184504994

Sepette %1 Havale İndirimi

Verimliliğinizi rahat bir şekilde artırın

Verimliliğinizi rahat bir şekilde artırın

Ergonomik tasarım: Mükemmel renkler sağlarken mavi ışık emisyonlarını azaltan her zaman açık, yerleşik düşük mavi ışık sunan ComfortView Plus ekran ile gözlerinizi daha az yorun1.

Tutarlı, canlı renkler: %100 sRGB, %100 Rec.709 ve %85 DCI-P3 geniş renk kapsamına sahip olun.

Düzlem İçi Geçiş teknolojisi: Geniş 178/178 derecelik görüntüleme açısında tutarlı renk ve resim kalitesi elde edin.

Daha fazla ayrıntı: Bu 23,8 inç ekrandaki Full HD 1920x1080 çözünürlükte mükemmel ekran netliğini yaşayın.

Sorunsuz görüntü: Neredeyse çerçevesiz InfinityEdge ile görüşünüzü genişletin. Dört taraflı, ultra ince çerçeveyle net, uçtan uca bir ekranla çalışabilirsiniz. Sorunsuz bir çoklu monitör kurulumu için papatya zinciri özelliğini kullanın.

Verimliliği artırın: İki monitörü birlikte kullanarak verimliliğinizi %21'e kadar artırın2. Kolay çoklu monitör kurulumu için bir monitörün OSD (Ekran Menüsü) ayarları bağlı monitörler arasında senkronize edilebilir.3
Bağlantıda kalın

Bağlantıda kalın

Bağlantı verimliliği: RJ45 ve USB-C® gibi seçenekler sunan monitörünüz, sabit Ethernet4 ve dizüstü bilgisayarınıza 90 W'a kadar güç dağıtımı sağlayan bir verimlilik merkezi görevi görür.

Yönetilebilirliği geliştirin: Yerleşik MAC adresi geçişi5, PXE Önyükleme ve Wake-on-LAN özellikleriyle daha kolay bir deneyim yaşayın.

Verimliliğinize hız kazandırın: Monitörün güç düğmesine basmanız yeterlidir; güç eşitleme özelliği, dizüstü bilgisayar kapağı kapalıyken bile monitörünüzü ve Dell bilgisayarınızı sorunsuz bir şekilde başlatır. Bu özellik, yalnızca belirli Dell bilgisayarlarla uyumludur.6

Kapsamlı bağlantı özellikleri: DP, HDMI, süper hızlı USB 10Gb/sn ve daha düzenli çalışma alanı sunan ve aynı anda 90 W'a kadar güç, veri ve video verisi ileten USB-C gibi çok çeşitli bağlantı seçenekleriyle aygıtlarınıza kolayca bağlanın.

Hızlı bağlantı:
 USB süper hızlı 10Gb/sn bağlantı noktaları, bilgisayar ve monitöre bağlı periferik aygıtları arasında daha hızlı veri aktarımı sağlar.

Kolay erişilebilen ön bağlantı noktaları: Monitörün önünde bulunan kolay erişilebilen USB-C ve süper hızlı USB 10Gb/sn bağlantı noktaları, çevre birimlerine kolayca bağlanmanızı ve USB-C üzerinden mobil aygıtınızı 15 W'a kadar güçle şarj edebilmenizi sağlar.
Çoklu görev için tasarlandı

Çoklu görev için tasarlandı

Çoklu görev ile verimlilik sağlama: İki bilgisayarı tek bir monitöre aynı anda bağlayın. Akıllı Otomatik KVM özelliğimiz, bağlanan ikinci bilgisayarı algılar ve kontrollerin sorunsuz bir şekilde geçişini sağlar. KVM (klavye, video ve fare) sayesinde tek bir klavye ve fareyle her iki bilgisayarı da kontrol edebilirsiniz.

Her alana kusursuz uyum sağlar

Her alana kusursuz uyum sağlar

Tarz, işlevsellik bir arada: Birinci sınıf platin gümüş kaplamayla üretilmiş U2422HE, daha düzenli bir masa için küçük bir tabana ve monitör yükselticisindeki kabloları gizleyen gelişmiş bir kablo yönetimi tasarımına sahipxir. Kullanımı kolay joystick kontrolü ile monitör ekran ayarlarınızda gezinin ve istediğiniz gibi yapılandırın.

İstediğiniz gibi hareket eder: Opximum izleme konforu için maksimum 150 mm'ye kadar eğme, döndürme, ekseni etrafında çevirme ve yükseklik ayarlamalarıyla monitörünüzü, istediğiniz gibi ayarlayın.

Bugünümüz ve geleceğimiz için daima doğayı düşünüyoruz

Bugünümüz ve geleceğimiz için daima doğayı düşünüyoruz

Çevre standartları: %85 oranında PCR'den (Kullanımdan Sonra Atılan Malzemelerden Elde Edilen Geri Dönüştürülebilir Plastik) üretilmiş bu monitör, EnergyStar® ve TCO Certified Edge gibi en son düzenleyici ve çevre standartlarını karşılar ve EPEAT® Gold tescillidir7.

Çevre dostu paketleme: Üretimimizin çevre üzerindeki etkisini azaltmak için bu monitör strafor içermeyen paketle gönderilir ve ambalajı en az %75 oranında, geri dönüştürülmüş kartondan oluşur.

Enerji tasarrufu: Kullanımda değilken monitörünüzü uyku moduna alan veya parlaklığını azaltan PowerNap8 özelliği sayesinde enerjiden tasarruf edin.

Sürdürülebilirliği geliştiriyoruz: Dell Technologies olarak ürün yaşam döngüsüyle çevre üzerindeki etkileri azaltmaya kararlıyız. Sürdürülebilirlik konusundaki kararlığımız ve 2030 Sosyal Etki hedeflerimiz hakkında buradan (İngilizce) daha fazla bilgi edinebilir ve ürünlerimizin karbon ayak izi ile ilgili ayrıntılı bilgi için bu sayfayı (İngilizce) inceleyebilirsiniz.

Dell Display Manager

Dell Display Manager

Her seviyede verimlilik: Easy Arrange (Kolay Düzenleme), 38 adet önceden ayarlanmış pencere bölümü ve beş pencereye kadar özelleştirme özelliğiyle bir veya daha fazla ekranda çok sayıda uygulamayı kolayca yerleştirmenize imkan sağlar. Böylece aynı anda birden çok görev tamamlama becerilerinizi geliştirebilirsiniz.9

Sorunsuz geçişler: Otomatik geri yükleme özelliği nerede kaldığınızı hatırlar, böylece fişi çektiğinizde bile uygulamaları bıraktığınız gibi bulursunuz.

Daha fazla yönetim şekli: Varlık yönetimi raporları, BT yöneticilerinin monitör bilgilerini hızla yakalamalarını ve izlemelerini sağlamasının yanında tek bir kurulum ile aynı anda birden çok monitörü yapılandırmalarına da olanak tanır.

Kolaylık sağlayan tuşlar: Kısayol tuşları, ekran yönetimi ayarlarınızı kolayca yapılandırmanıza imkan tanıyarak size daha da fazla zaman kazandırır, böylece işe daha hızlı başlayabilirsiniz.

Daha kapsamlı uyumluluk: Birden çok işletim sistemi10 desteği sunan Dell Display Manager, çalışma tarzınızı bozmadan verimli kalmanıza yardımcı olur.

Bağlantı Seçenekleri

Bağlantı Seçenekleri

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar:
1. Güvenlik kilidi yuvası | 2. Güç konnektörü | 3. HDMI bağlantı noktası | 4. DisplayPort | 5. Stant kilidi özelliği | 6. USB-C yukarı akış bağlantı noktası | 7. DisplayPort (çıkış) | 8. USB-C yukarı akış bağlantı noktası (yalnızca veri) | 9. Süper hızlı USB 10Gb/sn (2. Nesil USB 3.2) Type-A aşağı akış bağlantı noktası (3) | 10. Ses hattı çıkışı bağlantı noktası | 11. RJ45 bağlantı noktası | 12. Şarj özellikli süper hızlı USB 10Gb/sn (2. Nesil USB 3.2) Type-A aşağı akış bağlantı noktası | 13. USB-C aşağı akış bağlantı noktası (10Gb/sn, 15 W)

Birlikte Verilen Kablolar:
DP 1.4 (DP-DP), 1,8 metre | USB-A - USB-C 2. Nesil, 1 metre | USB-C (C - C) 2. Nesil, 1 metre
Çözünürlük
1920 X 1080
Dahili Hoparlör
Yok
Display Port
Var
Dokunmatik Ekran
Yok
D-Sub (VGA)
Yok
Ekran Büyüklüğü (İnç)
23,8"
Görüntü Oranı
16:9
HDCP
Yok
HDMI
Var
HDR
Yok
Kamera
Yok
Kavisli Yüzey
Yok
Kullanım Amacı
Genel Kullanım
Panel Tipi
IPS
Parlaklık (cd/m)
250 cd
Renk
Beyaz
Sync Teknolojisi
Yok
Tepki Süresi
8 ms
Vesa Uyumluluğu
Var
Yenileme Hızı (Hz)
60 Hz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR