Dell P3223QE 31.5 3840X2160 60Hz 8ms (Hdmı Dp Type-C) IPS Monitör (P3223QE)

0,00
Marka : Dell
Fiyat : ₺20.072,63(KDV Dahil)
Barkod : 5397184656846

Sepette %1 Havale İndirimi

Dell 31.5 3840x2160 60Hz 8ms HDMI DP Type-C IPS Monitör P3223QE

4K ekranla ayrıntılara dikkatinizi en üst düzeye çıkarın

Detay odaklı: 31,5 inç, 4K hub monitörde olağanüstü güç, netlik ve ayrıntıyı deneyimleyin.

Kapsamlı bağlantı: HDMI, DisplayPort, USB-C, RJ45 ve 4x SuperSpeed USB 5 Gbps dahil olmak üzere kapsamlı bağlantı noktalarına sahip çeşitli cihazlara kolayca bağlanın. MAC Adresi geçişi, PXE Önyükleme ve LAN'da Uyandırma, kullanışlı bir şekilde yerleşiktir.

Maksimum verimlilik için özel kurulum

Sağlıklı yaşam düşünülerek tasarlandı: ComfortView Plus renkten ödün vermeden potansiyel olarak zararlı mavi ışık emisyonlarını azaltır.

Beautifully functional: Çarpıcı siyah kaplama ve küçük taban, kabloları monitör yükselticisinde gizleyen gelişmiş bir kablo yönetim sistemini tamamlar.

Uygun ayarlanabilirlik: Optimum izleme konforu için monitörünüzün yüksekliğini (maks. 150 mm) eğerek, döndürerek, döndürerek ve ayarlayarak size özel konforu yaşayın.

Verimlilik sağlayın

Verimliliğnize hız kazandırın: Monitörün güç düğmesine basmanız yeterlidir; güç eşitleme özelliği, dizüstü bilgisayar kapağı kapalıyken bile monitörünüzü ve bağlı Dell PC'nizi sorunsuz bir şekilde başlatır. Belirli Dell bilgisayarlarla uyumludur.

Derli toplu verimlilik merkezi: Monitörünüz, kablolu Ethernet bağlantısı için RJ45 ve 90W'a kadar güç dağıtımı sağlayan USB-C ile kendi üretkenlik merkeziniz olarak hizmet eder ve bunların tümü karmaşık olmayan bir kurulumda gerçekleşir.

Dell Display Manager

Her seviyede verimli: Easy Arrange, çoklu görev yapabilme kabiliyetlerinizi geliştirecek 38 adet önceden ayarlanmış pencere bölümü ve 5 pencereye kadar özelleştirebilme özelliğiyle, bir veya daha fazla ekranda birden fazla uygulamayı kolayca yerleştirmenize olanak tanır.

Sorunsuz geçişler: Otomatik geri yükleme özelliği nerede kaldığınızı hatırlar, böylece fişi çektiğinizde bile uygulamaları bıraktığınız gibi bulursunuz.

Kolaylık sağlayan tuşlar: Kısayol tuşları, ekran yönetimi ayarlarınızı kolayca yapılandırmanıza imkan tanıyarak size daha da fazla zaman kazandırır, böylece işe daha hızlı başlayabilirsiniz.

Daha fazla yönetim şekli: Varlık yönetimi raporları, BT yöneticilerinin monitör bilgilerini hızla yakalamalarını ve izlemelerini sağlamasının yanında tek bir kurulum ile aynı anda birden çok monitörü yapılandırmalarına da olanak tanır.

Bugünümüz ve geleceğimiz için daima doğayı düşünüyoruz

Çevre standartları: Bu monitör EnergyStar®, EPEAT® Gold* ve TCO Certified Edge Displays gibi en son mevzuat ve çevre standartlarını karşılar.

Enerji tasarrufu: Kullanımda değilken monitörünüzü uyku moduna alan veya parlaklığını azaltan PowerNap özelliği sayesinde enerjiden tasarruf edin.

Sürdürülebilirliği geliştiriyoruz: Dell Technologies olarak ürün yaşam döngüsüyle çevre üzerindeki etkileri azaltmaya kararlıyız.

Bağlantı Seçenekleri

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar:

  • 1. Güvenlik kilidi yuvası
  • 2. AC güç bağlantı noktası
  • 3. HDMI bağlantı noktası
  • 4. DisplayPort (giriş)
  • 5. USB Type-C yukarı akış bağlantı noktası
  • 6. Süper Hızlı USB 5 Gb/sn aşağı akış bağlantı noktası
  • 7. Süper Hızlı USB 5 Gb/sn aşağı akış bağlantı noktası
  • 8. RJ45 konektörü
  • 9. Süper Hızlı USB 5 Gb/sn aşağı akış bağlantı noktası
  • 10. Süper Hızlı USB 5 Gb/sn aşağı akış bağlantı noktası
  • 11. Stant kilidi

Birlikte Verilen Kablolar:

  • Güç kablosu
  • DisplayPort - DisplayPort kablosu
  • USB-C kablo
  • USB Type-A - USB-C kablosu
  • Kablo bandı
Çözünürlük
3840 X 2160
Dahili Hoparlör
Yok
Display Port
Var
Dokunmatik Ekran
Yok
D-Sub (VGA)
Yok
Ekran Büyüklüğü (İnç)
31,5"
Görüntü Oranı
16:9
HDCP
Yok
HDMI
Var
HDR
Yok
Kamera
Yok
Kavisli Yüzey
Yok
Kullanım Amacı
Genel Kullanım
Panel Tipi
IPS
Parlaklık (cd/m)
350 cd
Renk
Siyah Gri
Sync Teknolojisi
Yok
Tepki Süresi
8 ms
Vesa Uyumluluğu
Var
Yenileme Hızı (Hz)
60 Hz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR